Email-Us: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiemelt szolgáltatások

Látogassa meg demo oldalunkat, hogy meggyőzhessük arról, az egyedi közösségi média és kapcsolódó szolgáltatásaink felerősítik az Ön üzleti lehetőségeit.

Fedezze fel a WhiteFace komplex szolgáltatásait és tekintse át a lehetőségeket annak érdekében, hogy hogyan építse fel saját egyedi közösségét.

Ne aggódjon a hibák miatt ! A demo oldal nem mutathat be minden lehetséges olyan beállítást, amit a WhiteFace tartalmaz, mivel ezek gyakran egymással ellentétesek lehetnek, amit lehetetlen egy oldalon bemutatni. Tesztelje a lehetőségeket és kérjen bemutatót – minden kérdésére választ adunk.

A belépéshez szükséges információkat a Start-Demo menüpont alatt találja meg.

 

 

Közösségi média

 

Profil oldal
A tagok bemutathatják önmagukat. A regisztráció széleskörű lehetőségeinek köszönhetően többféle profil regisztrációja lehetséges.

A profilok egyedisége
A regisztráció alkalmával olyan kérdéseket kell feltenni, amelyek fontosak a közösség számára. A regisztráció kérdései lehetnek kötelezően megválaszolandók és ajánlottak is – a tagok mindenféle információt megoszthatnak egymás közt.

Aktivitás-folyam
Ez a WhiteFace egyik legfontosabb része. Itt oszthatják meg a tagok egymással az információkat, fotókat, videókat, hozhatnak létre kapcsolatokat, barátokat találhatnak. Egyszerű, biztonságos és rugalmas - és minden ismert közösségi-média funkció megtalálható benne.

A fotók minden csatát megnyernek
A tagok megoszthatják fotóikat – akár a teljes tagság számára bemutathatják, akár korlátozhatják a megtekintés lehetőségét egy-egy csoportra vagy a szűkebb baráti körre. A WhiteFace nem csak egyedi fotók kezelésére alkalmas : az összetartozó témákhoz albumokat lehet összeállítani.
A tagok kifejezhetik tetszésüket, kommentelhetik és megoszthatják a feltöltött fotókat.

Videók
Nem csak feltölthetők és megoszthatók a videó fájlok, de az ismertebb video-megosztók hosztjairól is beilleszthetők videók. A videók szintén elhelyezhetők albumokban, kategorizálhatóak, és a tagság kifejezheti tetszését, kommentelheti és megoszthatja a feltöltött vagy linkelt videókat.

Események
A közösség kibővítése a való élettel : a közösség tagjai eseményeket hozhatnak létre, amelyhez meghívókat küldhetnek ki, szabályozhatják a szabad helyek számát, illetve megoszthatják elképzeléseiket egy külön információ-folyamban.

Csoportok
A tagok saját csoportokat alkothatnak, tagokat hívhatnak meg a csoportbeli részvételre, saját beszélgetéseket hozhatnak létre, saját eseményeket jegyezhetnek be, megoszthatják a csoporton belül fotó és videó fájljaikat. A csoportok lehetnek zártak és nyitottak.

Barátok
Mindenkinek jól jön néhány jó barát : a közösségi média mára az ismeretségek egyik forrása lett. Sokkal erősebben jelenik ez meg akkor, ha azonos érdeklődésű, szakmai környezetű vagy közös hobbi iránt érdeklődő emberekről van szó. A WhiteFace tagjai barátokat jelölhetnek, jelöléseket fogadhatnak el és utasíthatnak vissza, de saját posztjaikat korlátozhatják is – megjelölhetik, ki láthatja őket. ( a demoban kikapcsolva )

Figyelmeztetések
A megfelelő figyelmeztetések késztetik a tagokat a visszatérésre.
A WhiteFace rendszerben valós idejű figyelmeztetéseket lehet beállítani barátnak jelölés, üzenetek
vagy új hozzászólások esetére. Ilyenkor a tagok emailt kapnak arról, hogy valaki barátnak jelölte őket, hozzászólt posztjukhoz, vagy üzenetet küldött.

PIN-board
Hasonló a Pinterest-hez : képeket vagy animációkat lehet feltölteni, csoportosítani, véleményezni, hozzászólni, újra-kihelyezni ( más csoportban ) Like, unlike lehetséges

Prezentációk
A rendszerben feltölthetők prezentációk .doc, ppt, pps, pdf formátumokban. Igény szerint a legfrissebb prezentációk megjelennek a fő aktivitás-folyam mellett.

Magánélet
A WhiteFace fontosnak tartja a tagok biztonságát, a tagok pedig fontosnak tartják az információk biztonságát. Az applikáció tagjai szabadon használhatják a titkosítás különböző szintjeit bármelyik posztjuknál – amely szinteket bármikor módosíthatják.

Fórum
Az elektronikus közösségi élet másik fontos alapköve. A WhiteFace fórum rovata hierarchikus – egy vagy több fő fórum-rovatból hierarchikusan lehet leágazni a többi fórum rovattal. A rendszer bármely tagja használhatja a fórum modult, amely minden ismert, a közhasználatban lévő fórum-operációt tartalmaz.

 

Marketing  ( üzleti felhasználásnál )

Hírek feltöltése és megjelenítése
Elsősorban szervezeteket érinthet az a lehetőség, amely szerint híreket és kapcsolódó fotókat lehet megjelentetni a szokásos aktivitás folyamon kívül. Ezek a rendszer nyitó oldalán jelennek meg, illetve belül a „Rövidhírek” rovatban. A nyitó oldalon korlátozott számú, időrendben a legújabb hír jelenik meg, ezzel biztosítva a hír-felület gyors váltakozását.

Prezentációk
A hírekhez hasonlóan prezentációk feltöltése is lehetséges, amelyekben ki lehet használni a különböző ( doc, .ppt, .pps, and .pdf.) prezentációs formák sajátosságait.

Szabad hirdetési felület
Az Ön közösségének tagjai lehetőséget kaphatnak arra, hogy új elképzeléseiket, akcióikat egy gyorsan változó, folyamatosan mozgó felületen mutassák be. A hirdetések mérete kötött, a gyors változások miatt csak a legutoljára feltöltött néhány hirdetés jelenik meg a rendszer fejsorában, egy folyamatosan mozgó felületen.

Hirdetési modul
A WhiteFace rendszer egyik legfontosabb alkotóeleme azoknak a partnereknek ad lehetőséget az üzleti megjelenésre, amelyek az Ön közösségi médiájának területén kínálnak valamilyen terméket vagy szolgáltatást. A hirdetések helye és mérete előre definiálható, lehetséges banner, közösségi és geo – hirdetés megvalósítása.
( az új hirdetési modul fejlesztés alatt )

PIN-board
A Pin-board egy nagyon jól használható felület fontos információk képi megjelenítésére. A Pin-board egy fényképekből, kommentekből álló felület, amelyeket a tagok megjegyzésekkel láthatnak el, kifejezhetik tetszésüket, illetve azokon keresztül eljuthatnak a ahhoz a taghoz, aki a fotót feltöltötte. Ideális termékek vagy kedvezmények bemutatásra, piactér-szerű használatra.

Adatbázis
A WhiteFace másik fontos tartóköve. A tagok a regisztrációkor megadott adataikkal egy adatbázist képeznek, amelyben minden tag szabadon kereshet a regisztrációs adatok alapján. Direkt és relációs keresés is rendelkezésre áll. A rendszeren belül lehetőség van a tagok minősítésére : ezt a tagok is megtehetik, de magára vállalhatja a szerepet egy adminisztrátor is.
( új, az adatbázisban és a posztok, hírek közt is részletes keresést biztosító kereső-modul elkészítése folyamatban van. )

Start-Demo

 

 

 

 
 
Adatbázis
Aktivitás-folyam
Banner hirdetések
Barátok
Csoportok
Egyedivé alakítható profilok
Előre definiált üzenetek
Események/rendezvények
Facebook Twitter Linkedin kapcsolat
Figyelmeztetések
Fizetési tervek
Fontos események
Fotók
Híranyag publikálás
Hirdetési statisztikák
Ismerős lehet  
Kommentek
Közvetlen hirdetések
Közvetlen üzenetek
Minősítés 
Mobil használat 
Mobilos felhasználás
PIN-board
Prezentáció publikálás
Privát üzenetek
Profil oladal
Regisztráció ellenőrzés
Titkosítás
Többszörös keresés
Videók